Nieuw project & brandkleppen voor passieve veiligheid

Zuivere lucht was nog nooit zo belangrijk. Daarom maken meer en meer mensen van ventilatie een topprioriteit! Als trotse verdeler van Komfovent garandeert ACB Airconditioning kwalitatieve en innovatieve ventilatiesystemen om een perfect gezond binnenklimaat voor jouw klanten te creëren.

Verso R 1000 1300 1500UHV

Project in de kijker

Verse lucht voor appartementsblok

Appartementen voorzien van verse lucht met luchtgroepen van Komfovent? Kunnen we! Met de R 1000 en R 1300 voorzien we een compact design op het dak. De warmte en het vocht van de afgevoerde binnenlucht recupereren we met een warmtewiel. Voor dit project werden zeven appartementen opgesplitst in twee delen.

nanoeX 02

Verluchten versus ventileren: dit is waarom we best wel ventileren

Wist je dat… vervuilde binnenlucht niet alleen kan leiden tot hoofdpijn en allergieën, maar dat het ook geurhinder en schimmels kan veroorzaken? Side note: verluchten is niet hetzelfde als ventileren. Ook al neem je dus maatregelen om de binnenlucht gezond te houden, dan nog is ventilatie noodzakelijk.

Uitermate geschikt hiervoor is de nanoe™ X, een geavanceerde nanotechnologie met hydroxylradicalen. Deze unieke technologie bestrijdt vervuiling (waaronder schimmels en pollen), gaat geurtjes tegen en hydrateert zelfs huid en haar.

FIRE dampers 1600px

Product in de kijker

Brandkleppen voor passieve brandveiligheid

Brandkleppen maken gewoonlijk deel uit van HVAC-systemen en worden gebruikt voor passieve brandveiligheid. Komfovent produceert een breed gamma aan brandkleppen met ronde en rechthoekige aansluitingen, uitsluitend vervaardigd uit brandwerende materialen.

  • Gecertificeerd voor de meeste soorten wanden en plafonds
  • Makkelijk te installeren en af te dichten
  • De beste luchtstroom eigenschappen
Bekijk ons gamma