Dé go-to voor kwalitatieve ventilatiesystemen

Zuivere lucht was nog nooit zo belangrijk. Daarom maken meer en meer mensen van ventilatie een topprioriteit! Als trotse verdeler van Komfovent garandeert ACB Airconditioning kwalitatieve en innovatieve ventilatiesystemen om een perfect gezond binnenklimaat voor jouw klanten te creëren.

D Ventilatiesysteem 1

Project in de kijker

Optimale luchtkwaliteit in kleuterschool

Dankzij het D-ventilatiesysteem van Komfovent genieten de klassen in kleuterschool Gelmelen te Schoten van de meest optimale luchtkwaliteit. De zuivere lucht is niet alleen bevorderlijk voor de kleuters, ook het lerarenkorps geniet hierdoor van een comfortabel binnenklimaat. Ideaal voor grote groepen op een eerder beperkte oppervlakte!

Voor dit project werden twee keer de toestellen Komfovent R-7000-H gebruikt.

Een betrouwbaar en efficiënt ventilatiesysteem?

Expertise

Hooggekwalificeerde ingenieurs

Betrouwbaar

Jarenlange ervaring

Technische ondersteuning

Steeds een correcte en professionele service

Reputatie

Actief in heel Europa

De toestellen van Komfovent hebben heel wat troeven, zoals hoogwaardige luchtfilters en energiebesparende technologie, zodat jij een optimaal comfort kan aanbieden. Als officiële verdeler kan je bij ons terecht voor meer info.

VAV

Product in de kijker

VAV-kleppen:

nóg meer controle over ventilatiestromen.

Bekijk het product

Een VAV-klep (of variabele luchtvolumeklep) maakt ventileren op vraag mogelijk door het gebouw op te delen in zones of ruimtes. Op basis van een meting wordt automatisch een luchttoevoer aangehouden precies nodig voor die ruimte. De luchthoeveelheid van de luchtgroep valt terug tot enkel hetgeen dat nodig is voor de bezette ruimtes, wat resulteert in energiebesparing. Door de combinatie van de Komfovent luchtgroepen met C5-drukregeling en de Komfovent VAV-kleppen krijg jij als installateur nog meer controle over de

ventilatiestromen van een gebouw. Deze VAV-kleppen onderscheiden zich ten opzichte van bestaande VAV-systemen door de uniek gevormde meetsondes. Zowel bij lage als hoge luchtsnelheden zijn de drukmetingen bijzonder accuraat. De VAV-kleppen van Komfovent zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekhoekige vormen, al dan niet thermisch geïsoleerd. Tijdens de productie van de kleppen wordt het correcte luchtvolume ingesteld, tijdens de installatie zelf kan je dat luchtvolume nog licht wijzigen.